Koledar » Dan v rabljenih oblačilih

23.04.2024 - 23.04.2024

Dijakinje in dijaki SVŠGUGL,

tudi letos bomo v torek 23.4. obeležili Dan v rabljenih oblačilih. Topli dnevi so nas opozorili, da je poletje že priprlo vrata in zato le pokukajte v svoje omare, poiščite oblačila, ki bi jih radi podarili, izmenjali ali za kakšno krpico obogatili naš gledališki fundus. Oblačila, ki jih ne bomo na noben način uporabili, pa bodo šla v zabojnik Ekotekstil, ki ga imamo ob stavbi D, kot humanitarna pomoč.

Stojnice za menjavo oblačil bodo pred vhodom v gledališko dvorano C, kjer boste lahko poiskali kakšen kos zase in kakšnega svojega podarili. K sodelovanju in prispevanju v menjalnico so vabljeni tudi vaši profesorji in profesorice! Prinesite vse!

Med “vse” štejemo tudi sončna očala, kape, pokrivala, rokavice, ogrlice, naramnice, kravate, šale, rute, skratka vse modne dodatke, ki bi jih želeli podariti ali zamenjati z nekom… tudi čevlje, sandale in japonke… Ne pozabite tudi na oblačilca vaših mlajših bratcev ali sestric, star dežnik stare mame in telovnik starega očeta, ki ga ni oblekel že leta. 

Ob menjavi bo tudi kratka modna pista in fotoshooting.

Stojnice bodo delovale od 8h do 15h, obisk je možen med odmori in prostimi urami. Svoja oblačila, ki naj bodo očiščena, urejena in pripravljena za menjavo, lahko prinesete že dan prej, 22.4. ob vratarnico pod stopnice stavbe B.

Lep pozdrav,

Tadeja Dermastja

 
Dostopnost