Koledar » ERASMUS+ La Melee mednarodna mobilnost (vaje in predstava) 2.F, 2.G, 2.H in 3.H (Montpellier)

29.03.2018 - 08.04.2018

Spoštovani dijaki in starši!

Kmalu boste dijaki, ki sodelujete v projektu La Mêlée, skupaj z učiteljicama Mojco Dimec in Sinjo Ožbolt, odpotovali na mobilnost v Francijo, ki bo potekala od 29. 3. 2018 do 8. 4. 2018.

Odhod bo v četrtek, 29. 3. 2018, in sicer se boste na pot odpravili z avtobusom, na katerem bodo tudi vaši prijatelji iz Zagreba – dijaki XVI. Gimnazije Zagreb s spremljevalkami. Odhod bo izpred Plesnega in gledališkega centra (stavba B).
V Francijo boste odpotovali v zelo zgodnjih jutranjih urah, 29. 3. 2018 (o točni uri odhoda vas bomo še obvestili), in v Palavas (bližina Montpellierja) prispeli v popoldanskih/večernih urah istega dne. Pot bo dolga, zato je smiselno, da ste udobno oblečeni.
V Palavasu boste vsi nastanjeni v IGESA Centru, ki je obmorsko počitniško letovišče. Posteljnine ni potrebno imeti s seboj, s seboj pa morate prinesti svoje brisače. Za prehrano bo poskrbljeno v IGESA Centru.

Zdravstveno zavarovanje za tujino bo sklenjeno za celotno skupino, s seboj pa ne pozabite vzeti tudi kartice zdravstvenega zavarovanje (ne bo odveč, če s seboj vzamete tudi evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja, ki jo lahko naročite na spletni strani https://www.zzzs.si/tujina).

Na pot v Francijo ne pozabite vzeti veljavnega osebnega dokumenta (osebna izkaznica ali potni list).

Dnevi v Franciji bodo večji del zapolnjeni z vajami za predstavo (v IGESA Centru oz. v Théâtre d’O – Montpellier), nekaj bo tudi prostega časa in časa namenjenega ogledu mesta Montpellier.

V Slovenijo se boste vrnili 8. 4. 2018. Odhod iz Francije bo v jutranjih urah, prihod v Ljubljano v večernih urah (točna ura bo odvisna od ure odhoda).

Več vsebin povezanih s projektom lahko spremljate na:
* spletni strani: http://u-structurenouvelle.org/la-melee-europe/
* javni Facebook strani: https://www.facebook.com/LAMELEEEUROPE/
* facebook strani, ustvarjeni za sodelujoče dijake: https://www.facebook.com/lameleeeurope/group

 
Dostopnost