Koledar » Prvi šolski dan/razpored

01.09.2022 - 01.09.2022

Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki,
dobrodošli na Srednji vzgojiteljski šoli, gimnaziji in umetniški gimnaziji Ljubljana.

Verjamem, da smo vsi skupaj pripravljeni na sodelovanje v novem šolskem letu 2022/2023 in k temu lahko prispevamo tako, da se drug drugemu nasmehnemo, prijazno pozdravimo, odgovorno opravljamo svoje dolžnosti in obveznosti, pomagamo drug drugemu in smo spoštljivi do vseh. Šola naj bo prostor prijetnega bivanja, imejte pozitiven odnos do učenja in se zavedajte, da ste za svoj učni uspeh odgovorni sami, starši in učitelji vam lahko ustvarjamo le vzpodbudno okolje.

Ko posadiš drevo, moraš biti potrpežljiv in vztrajen. Ne moreš ga vsak dan potegniti iz zemlje, da bi videl, koliko so zrasle korenine. Neguj ga in zaupaj, pa bo iz dneva v dan večji in bolj trden.”

Geslo naše šole – V slogu je moč – ponazarja prepletenost različnih šolskih in obšolskih dejavnosti, specifičnost umetniških praks in pomen dobrih medčloveških odnosov. Zaupajte v svoje sposobnosti, vaše delo bo zapolnilo pomemben del vašega življenja in edini način, da boste res zadovoljni je, da počnete tisto, v kar resnično verjamete. Znanje je tisto, česar vam nihče ne more odvzeti. Pot do dosežkov je lahko tlakovana z občasnimi neuspehi in naj vas ne bo strah tega.

Uspešno in prijazno šolsko leto 2022/2023.

Petra Vignjevič Kovjanić, v. d. ravnateljice 

Začetek pouka je v četrtek, 1. 9. 2022, ob 8.00 – na Kardeljevi ploščadi 16 (1. letnik predšolska vzgoja) in na Kardeljevi ploščadi 28a (1. letnik splošna in umetniška gimnazija). Razpored dela in učilnic je objavljeno v okrožnicah.

 
Dostopnost