Novice » Obvestilo dijakom 4. letnika

03.02.2016

Na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport: http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_visoko_solstvo/sektor_za_visoko_solstvo/razpis_za_vpis/  je bil 1. februarja 2016 objavljen Razpis za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2016/2017 Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru, Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici in samostojnih visokošolskih zavodov.

V Razpisu za vpis so objavljeni študijski programi in vpisni pogoji, vpisna mesta, merila za izbiro kandidatov v primeru omejitve vpisa, roki preizkusov posebnih nadarjenosti, sposobnosti in spretnosti …  Prvi prijavni rok traja od 5. februarja do 4. marca 2016.

Na visokošolskih zavodih bosta informativna dneva: v petek, 12. 2. ob 10. in 15. uri in v soboto,13. 2. 2016 ob 10. uri.

Po zimskih počitnicah (v zadnjem tednu februarja) bo svetovalna delavka, Cvetka Novak, prišla v vsak oddelek 4. letnika in bo na voljo za vaša vprašanja glede vpisa in izpolnjevanja prijave za vpis. Razpored terminov bo objavljen na oglasni deski pred zbornico v stavbi A.

 
Dostopnost