Okrožnice » Mladi za mlade – prijavni obrazec

18.10.2018

Spoštovane dijakinje in spoštovani dijaki!

V mesecu decembru bomo na šoli pričeli z izvajanjem nadstandardnega programa v sklopu projekta Mladi za mlade (2018-2021) Zavoda za šport Republike Slovenije Planica. Projekt je namenjen povečanju števila ur telesne dejavnosti mladih. Koordinator projekta na Srednji vzgojiteljski šoli, gimnaziji in umetniški gimnaziji Ljubljana je profesor športne vzgoje Rimi Pavlović.

Prijave bodo potekale preko spletnega obrazca (klik za dostop). Prijavite se lahko za lahko na celoletno obiskovanje vadb ali samo na posamezen sklop vadb za priznavanje ur obveznih izbirnih vsebin oziroma interesnih dejavnosti. Svojo izbiro boste označili v prijavnem obrazcu.
Na vsakega od razpisanih terminov se lahko prijavi omejeno števil udeležencev: Fitnes (12 udeležencev na termin), Elementarne igre (22 udeležencev na termin), Loparji (22 udeležencev na termin), žoge (22 udeležencev na termin) in pilates (22 udeležencev na termin). Za druge dejavnosti (npr. smučarski vikend, pohod, kolesarjenje …) bodo prijave možne naknadno, število udeležencev bo omejeno na 15.
Ko bo za posamezen termin zapolnjeno število prostih mest, prijava ne bo več mogoča (termin vadbe se v obrazcu ne bo več prikazoval). Ko se boste prijavljali, dobro razmislite o svoji prijavi, saj s prijavo zasedete mesto na vadbi in drugim onemogočite udeležbo, če vadbe nato ne nameravate obiskovati.

V mesecu januarju 2019 bo prijavni obrazec osvežen in s tem omogočena ponovna prijava na prosta mesta vadb, ki bodo prej morda zasedena zaradi dijakov, ki si bodo z udeležbo na vadbah priznavali zgolj ure obveznih izbirnih vsebin oziroma interesnih dejavnosti.

Za dodatna vprašanja sem vam na voljo preko elektronske pošte na naslovu: rimi.pavlovic@svsgl.si, na telefonski številki 01/5651720, ali se pri meni oglasite osebno v kabinetu profesorjev športne vzgoje.

Lep pozdrav
Mag. prof. šp. vzg. Rimi Pavlović

 
Dostopnost