Okrožnice » Obvestilo plesne šole Bolero

27.03.2020

OBVESTILO VODSTVOM SREDNJIH ŠOL – SPREMEMBA DATUMOV MATURANTSKIH PLESOV

Spoštovani!

Plesna šola Bolero kot izvajalec plesnih vaj in maturantskih plesov budno spremlja aktualno dogajanje na področju razvoja Koronavirusa in v zvezi s tem sledi navodilom pristojnih državnih organov. Sedanja veljavna odredba ministra za zdravje (Ur. list št. 16 z dne 9.3.2020) o prepovedi zbiranja na prireditvah, na katerih število udeležencev presega 100 ljudi, onemogoča izvedbo maturantskih plesov vse do dne preklica te odredbe.

Obveščamo vas, da smo v dani situaciji z upravljavci prireditvenih dvoran (Stožice, Gospodarsko razstavišče, Cankarjev dom) že dorekli možnost prestavitve terminov maturantskih plesov (konec aprila in v mesec maj 2020).

Zavedamo se, da je vsak maturantski ples enkraten in neponovljiv dogodek, tako za maturante, starše kot tudi za vas profesorje. Zaradi tega bomo v Plesni šoli Bolero naredili vse, kar je v naši moči, da bomo te edinstvene dogodke izvedli nepozabne in seveda varne za vse udeležence.

Povzetek trenutnega stanja: za izvedbo maturantskih plesov s strani Bolera ni ovir (vse priprave vodimo po predvidenih planih), alternativne nadomestne termine maturantskih plesov bomo datumsko opredelili v dogovoru s posameznimi šolami na kasnejše termine, ki pa bodo stopili v veljavo po objavi odredbe o prenehanju prepovedi zbiranja na  prireditvah.

Z usklajevanjem terminov izvedbe maturantskih plesov z vodstvi srednjih šol pričnemo potem, ko bo država razglasila konec karantene, upoštevajoč priprave na zaključne izpite mature.

Glede na navedeno, smo maturante že obvestili, da so roki plačila za nakup vstopnic za udeležbo na maturantskih plesih ustrezno podaljšani in sicer tako, da se končni rok plačila izteče 14 dni pred novo določenim terminom izvedbe maturantskega plesa. V kolikor izvedba maturantskih plesov ne bi bila mogoča, bomo prejeta vplačila vstopnic vplačnikom vrnili.

Lep pozdrav in veliko zdravja!

Zoran Kljun

direktor

 
Dostopnost