Okrožnice » OIV 3. mednarodni filmski festival KINOTRIP – MLADI ZA MLADE

08.09.2017

 

Kinodvor, 28. – 31. 3. 2018

Dijaki in dijakinje lahko del obveznih izbirnih vsebin opravijo z ogledom štirih filmskih projekcij s spremljevalnim programom na 3. mednarodnem filmskem festivalu Kinotrip.

Mednarodni filmski festival Kinotrip v Kinodvoru pripravljajo mladi za mlade. Skupina mladih članov Kinotripovega filmskega kluba izbere filmski program, poskrbi za zanimive pogovore s filmskimi gosti in pripravi pester spremljevalni program.

V štirih festivalskih dneh si bo mogoče ogledali izbor najboljših filmov o mladih. Filmi bodo raznolikih zvrsti, žanrov, vsebin in iz različnih držav sveta (Italija, Avstrija, Francija …), večina pa jih bo na voljo za ogled zgolj v času festivala.

Filmski festival Kinotrip je tako odlična priložnost za odkrivanje filmskih svetov in širjenje vseh vrst obzorij, pogovor in druženje s filmskimi ustvarjalci ter vrstniki, ki jih zanima film.

Z nakupom paketa Kinotripova transverzala si mladi zagotovijo ogled štirih filmskih festivalskih projekcij po znižani ceni. Z ogledom filmskega programa po lastni izbiri lahko izpolnijo 12 šolskih ur obveznih izbirnih vsebin. Program bo znan do februarja 2018.

Nakup paketa Kinotripova transverzala je mogoč od 1. septembra dalje pri blagajni Kinodvora (Kolodvorska 13, 01 239 22 17; blagajna@kinodvor.org). Cena je 12 evrov.

Naj te film odpelje!

Več informacij o Kinotripovem programu:

@: kinotrip@kinodvor.org

W: www.kinodvor.org/kinotrip

Instagram: www.instagram.com/kinotrip

Facebook www.facebook.com/KinotripKinodvor

 

Informacije na šoli: Ana Čigon, Darko Sinko, Jasna Potočnik

 
Dostopnost