Okrožnice » Povabilo k sodelovanju z dijaki dramsko – gledališke smeri

19.10.2018

Spoštovani,

na Vas se obračam s povabilom k sodelovanju društva KUD Marnie film z dijaki dramsko – gledališke smeri, in sicer iščemo igralce za srednješolski film.

Sem Lana Kolar in sodelujem kot mentorica animacije ter montaže pri neprofitnem društvu KUD Marnie film (ki deluje pod okriljem JSKD-ja). Namen društva je sodelovanje in usmerjanje mladih pri filmskem ustvarjanju. Največ sodelujemo z osnovnimi šolami, občasno tudi s srednješolci, bi si pa želeli dejavnost razširiti med dijaki.

Več o društvu lahko najdete na našem Facebook profilu: https://www.facebook.com/marnie.film, večino ustvarjenih filmov in animacij pa lahko najdete na Youtubu: https://www.youtube.com/user/MarnieFilm

V društvu smo se odločili posneti srednješolski film, za katerega menimo, da ima veliko potenciala, a nimamo igralcev. Zdelo se nam je, da bi morda na vaši šoli našli dijake, ki bi jih sodelovanje zanimalo.

Imamo scenarij, ki je dobil sredstva pri JSKD-ju, imamo opremo, tudi vse stroške snemanja bi krilo društvo – potrebujemo le dva igralca (1 dekle in 1 fanta), ki bi bila pripravljana scenarij odigrati.

Tudi za ta dva dijaka bi to lahko bila dobra priložnost, saj bo končan film poslan na filmske festivale po Sloveniji in tujini, kjer morda osvoji nagrade.

Toliko informacij za zdaj, seveda pa sem pripravljena povedati več in predstaviti scenarij vsem zainteresiranim.

S spoštovanjem,

Lana Kolar

Kontakt:

Email: lana.kolar@yahoo.com

 
Dostopnost