Okrožnice » Prijavni obrazec za projektni dan

12.10.2018

Spoštovane dijakinje, spoštovani dijaki!

V letošnjem šolskem letu nadaljujemo, sedaj že tradicionalni, projektni dan na SVŠGUGL. Letos bomo obeležili 100. obletnico smrti Ivana Cankarja, zato smo v ta namen za vas pripravili ponudbo 36 delavnic. Delavnice izvajajo učitelji in tudi dijaki.
Projektni dan bo potekal v sredo, 24. 10. 2018, in bo razdeljen v dva sklopa, najprej delavnice in nato ogled dokumentarnega filma o življenju in delu Ivana Cankarja, z naslovom Tisoč ur bridkosti za eno uro veselja v Koloseju. Udeležba na projektnem dnevu je obvezna.

Dijaki si boste delavnice izbrali sami, tako da boste izpolnili spletni obrazec s prijavo (klik za dostop do obrazca). Delavnice imajo omejeno število prostih mest (velja pravilo prve prijave), zato se delavnice, ki bodo imele zasedena vsa prosta mesta, v obrazcu ne bodo prikazovale in prijava ne bo mogoča.
Pri prijavi dobro razmislite in se prijavite samo na eno delavnico, ki vas zanima oz. je na voljo. Prijavni obrazec izpolnite samo enkrat (upoštevana bo namreč vaša prva prijava), da z večkratnimi prijavami ne zasedate mest drugim dijakom. Prijava na delavnice bo mogoča do vključno ponedeljka, 15. 10. 2018 do 20.00 ure.

Delavnice so na prijavnem obrazcu zapisane naključno (oz. tako, kot so zapisane v predstavitvenem dokumentu), po 12 delavnic na eni strani.

 
Dostopnost