Okrožnice » Šolski bend – razpis za nove člane

24.10.2013

TI JE VŠEČ POP/ROCK GLASBA?

RAD/-A POJEŠ OZ. IGRAŠ INSTRUMENT?

BI RAD/-A SODELOVAL/-A V ŠOLSKEM BENDU?

Tudi letos bo na SVŠGL organizirano deloval šolski bend. Ker nam primanjkuje glasbenikov, spodbujamo vse, ki bi s svojim instrumentom ali vokalom želeli sodelovati, da se prijavijo na ta razpis.

Z vajami bomo začeli v novembru, tako da vsi, ki bi želeli sodelovati v bendu, pošljite DO PETKA, 25. OKTOBRA 2013 kratko prošnjo:

• prof. Matjažu Predaniču na elektronski naslov: mato.pred@gmail.com ali

• prof. Marku Korošcu na elektronski naslov: mkorosec8@yahoo.com

V prošnji tudi navedite, kaj bi radi v bendu igrali (npr. kitaro, klaviature, bas kitaro, saksofon, trobento, violino, itd.). Sprejemamo vse vrste glasbenikov, ki so prisotni v pop/rock glasbi in seveda tudi pevce.

Po prijavi bova oba profesorja naredila kratko avdicijo z vsakim prijavljenim posebej, zato da preveriva vaše sposobnosti. Avdicije bodo potekale v začetku novembra. Vsakemu, ki se bo prijavil, bova avdicijo prilagodila glede na njegov urnik in prosti čas ter mu to tudi sporočila na elektronski naslov.

Za tiste, ki z bendom še niste seznanjeni, je tukaj kratek opis:

šolski ansambel oz. šolski bend, ki poustvarja skladbe, ki segajo v domeno rock in pop glasbe ter drugih glasbenih žanrov, je nastal jeseni leta 2008 na pobudo dijakov takratnih prvih letnikov. Od takrat pa do danes so nastopili na številnih prireditvah in mladinskih festivalih izven šole. Vsako leto večkrat nastopajo na šolskih prireditvah, kjer ne manjka bučnih aplavzov, s katerimi ob zvokih električnih kitar, klavirja, bobnov in udarnih vokalistov navdušujejo dijake, profesorje in še koga.

Vaje, ki potekajo v primerno opremljenih prostorih enkrat tedensko, se odvijajo v šolski kleti, kjer ima ansambel svoj prostor in vso potrebno glasbeno opremo.

solski bend

 

 

 

 
Dostopnost