Okrožnice » Športni dan – 11. 2. 2022

09.02.2022

Spoštovani dijaki,

v času informativnega dne, 11.2.2022, bo za večino dijakov potekal športni dan. Obvezen bo za vse, ki obiskujete 1., 2., in 3. letnik in ne boste aktivno prisostvovali na informativnem dnevu.

Športni dan boste izvedli individualno, najbolje v dopoldanskem času, aktivnosti, ki si jo boste izbrali , pa namenite vsaj 3 ure. Izberete lahko pohod, tek, kolesarjenje, drsanje, smučanje, tek na smučeh, sankanje…

Če športnega dne ne boste mogli izvesti v petek ( v primeru slabega vremena…), ga lahko tudi v soboto ali nedeljo. Poročilo o opravljenem športnem dnevu morate poslati po elektronski pošti svojemu profesorju športne vzgoje, najkasneje do nedelje, 13.2.2022, do 20.ure. Če poročila ne boste poslali, se šteje, kot da športnega dne niste opravili.

Tisti dijaki, ki obiskujete PLESNO SMER, poročila oddajate po sledečem razporedu:
1.H – Vinko Plevnik,     2.H – Maja Macarol         3.H – Matjaž Fleischman

POROČILO mora vsebovati: IME IN PRIIMEK, RAZRED, VSEBINA ŠPORTNEGA DNE ( napišite, katero aktivnost ste izbrali in kratek opis ), ter DOKAZNO GRADIVO  ( »selfi«, fotografija okolice, posnetek zaslona aplikacije, kjer mora biti razviden čas trajanja, razdalja ter ime in priimek ).

Na športni dan se odpravite primerno oblečeni in obuti, pred začetkom se dobro ogrejte, s seboj  imejte tudi prigrizek in pijačo. Preglejte morebitno športno opremo, ki jo boste potrebovali za izvedbo aktivnosti ( smučarska oprema, drsalke, sanke…) in ne pozabite napolniti baterije v telefonuIzberite aktivnost, primerno vašim sposobnostim in jo prilagodite trenutnim vremenskim razmeram ( led, sneg…).

Za vsa dodatna vprašanja smo vam profesorji športa na voljo na tekočih urah, oziroma preko elektronske pošte.

 

Želimo vam prijeten športni dan!

Aktiv športnih pedagogov

 

 
Dostopnost