Okrožnice » Tečaj CPP

19.01.2024

Spoštovane_i!

V prihodnjem tednu se začnejo tečaji iz cestno prometnih predpisov. Tečaji bodo potekali do zimskih počitnic. Dijaki_nje boste tečaj opravljali v dveh skupinah. Tukaj (klik) je razporeditev v skupine. Excelova tabela ima dva zavihka, in sicer:

  • v prvem zavihku so zapisani termini posamezne skupine,
  • v drugem zavihku je pri vsakem dijaku oziroma dijakinji (uporabljena je šifra, sestavljena iz vašega imena in priimka – prve tri črke imena ter priimka, ker sem jaz Aleš Zobec, bi bila moja kratica AleZob) zapisana številka skupine.

Predavanja se bodo začela ob 15. uri v učilnici B003. Predavanja trajajo do – približno – 18.00. Dijaki_nje, ki imate pouk do 15.05, lahko od pouka, če le nimate nujnih obveznosti, odidete pravočasno, da ob 15.00 začnete s tečajem.

Strošek tečaja boste poravnale_i na zadnjem srečanju. Cena tečaja je 60,00 €. Strošek boste poravnale_i v gotovini in ob plačilu prejele_i račun ter evidenčni kartonček, ki ga potrebujete, da se lahko prijavite na izpit.

Prosim, da razporeditev upoštevate, saj je število mest v posamezni skupini omejeno. Morebitne spremembe so možne izključno v dogovoru z mano – po elektronski pošti.

Če se tečaja navsezadnje ne boste udeležili, mi to, prosim, obvezno in nemudoma sporočite, saj lahko vaše mesto ponudim komu drugemu. Rad bi vas še opozoril, da morate biti stari najmanj 16 let, da lahko začnete s tečajem.

Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za vašo potrpežljivost!

Aleš Zobec

 
Dostopnost