Okrožnice » Tečaji in izpiti iz prve pomoči

29.11.2023

Spoštovane_i!

 

V prihodnjem tednu se začnejo tečaji iz prve pomoči, ki bodo potekali v decembru in v januarju (2 predavanji + izpit). Tukaj (klik) je razpored glede na prejete prijave.

Excelova tabela ima dva zavihka, in sicer:

  • v prvem zavihku je pri vsakem dijaku oziroma dijakinji (uporabljena je šifra, sestavljena iz vašega imena in priimka – prve tri črke imena ter priimka, ker sem jaz Aleš Zobec, bi bila moja kratica AleZob) zapisana številka skupine,
  • v drugem zavihku pa so zapisani termini – 2 predavanji in izpit – posamezne skupine.

Predavanja se bodo začela ob 15. uri v prostorih na lokaciji B. Predavanja trajajo do – približno – 19.30. Bodite pozorni_e na začetek izpita. Ker potekajo tečaji vzporedno, začne ena skupina z izpitom (3. srečanje) ob 16.00, druga pa ob 18.00.

Dijaki_nje, ki imate pouk do 15.05, lahko od pouka, če le nimate nujnih obveznosti, odidete pravočasno, da ob 15.00 začnete s tečajem.

Dijaki_nje ste razporejeni v 8 skupin. Prosim, da razporeditev upoštevate, saj je število mest v posamezni skupini omejeno. Morebitne spremembe so možne izključno v dogovoru z mano – po elektronski pošti.

Pred začetkom tečaja in izpita morate poravnati strošek. Navodila za plačilo so tukaj (klik). Prosim, da jih upoštevate. Plačilo morate izvesti pred začetkom tečaja, s sabo imejte FIZIČNO potrdilo o plačilu, ki ga boste oddali izvajalcu oziroma izvajalki tečaja.

 

Če se tečaja navsezadnje ne boste udeležili, mi to, prosim, obvezno sporočite, saj lahko vaše mesto ponudim komu drugemu.

 

Lepo vas pozdravljam in se vam zahvaljujem za vašo potrpežljivost!

Aleš Zobec

 
Dostopnost