Okrožnice » Tečaji in izpiti iz prve pomoči

23.11.2022

Spoštovane_i dijakinje_i!

Pripravljen je razpored tečajev in izpitov iz prve pomoči. Dijaki_nje ste razporejeni_e v 8 skupin. Natančen razpored lahko vidite tukaj (klik).

V dokumentu sta dva zavihka:

  • v enem zavihku (Prijave-ŠIFRE) je seznam prijavljenih po posameznih oddelkih (vsak_a dijak_inja ima svojo šifro, sestavljeno iz prvih dveh črk priimka ter prvih dveh črk imena),
  • v drugem zavihku (Termini-DIJ) so zabeleženi termini (čas in prostor) posamezne skupine in razporeditev oddelkov v posamezne skupine (prvo in drugo srečanje traja 5 ur in je namenjeno predavanjem, tretje srečanje je namenjeno izpitu; bodite pozorni_e na čas začetka izpita svoje skupine ter na prostor, kjer bo izpit potekal!).

Prosim, da:

  • preverite, ali ste na seznamu prijavljenih, in
  • poiščete svoj termin ter si ga zabeležite.

Če vas ni na seznamu prijavljenih, ste pa oddale_i prijavo ozirom se prijavili_e po elektronski pošti, mi to takoj sporočite.

Menjava skupin načeloma ni mogoča – individualni premiki so mogoči izključno v dogovoru z mano. Če se v izbranem terminu zares ne morete udeležiti predavanj oziroma izpita, mi to – obrazloženo – sporočite po elektronski pošti.

Tukaj (klik) pa so navodila za plačilo tečaja in izpita. Strošek morate poravnati PRED začetkom tečaja. Potrdilo o plačilu boste pokazali_e pred prvim predavanjem in pred izpitom. Prosim, da imate potrdilo o plačilu zanesljivo s sabo, saj vam sicer predavatelj_ica ne bo dovolil_a obiska predavanja in/ali pristopa k izpitu.

Če ste se na tečaj prijavili, a se ga navsezadnje ne boste udeležili, mi to, prosim, čimprej sporočite!

Morebitne spremembe v prostorih, terminih … bodo objavljene v tej okrožnici, zato pred začetkom tečaja preverite, ali je pri izvedbi tečaja in izpitov vaše skupine prišlo do sprememb.

Lepo vas pozdravljam!

Aleš Zobec

ales.zobec@svsgugl.si

01 56 51 717

 
Accessibility