Okrožnice » Tečaji in izpiti iz prve pomoči (posodobitev!)

23.11.2022

DRUGA OKROŽNICA – posodobitev (nadomestni termin za skupini, ki bi morali izpit v celoti opraviti 5. 1. 2023; dodatna skupina za pravočasno odjavljene)

 

Spoštovane_i dijakinje_i!

 

Za dijake_inje, vključene v 5. in 6. skupino, bo praktični del izpita iz prve pomoči organiziran v sredo, 11. 1. 2023. Izpit bo potekal v učilnici A231. Skupina 5 bo praktični del izpita opravljala ob 16.00, skupina 6 pa ga bo opravljala ob 17.00. Nadomestni termin praktičnega dela izpita organiziramo zaradi nenadne bolezni zdravnice_ka, ki mora obvezno spremljati in ocenjevati uspešnost opravljanja izpita. O nadomestnem terminu ste bile_i dijaki_nje obveščene_i tudi preko Komunikacije v eAsistentu.

Prav tako ste o dodatnem terminu predavanj in izpita (11. in 12. 1. 2023 ter 19. 1. 2023) bile_i obveščene_i dijaki_nje, ki ste se od izpita pravočasno odjavili in vam je zato omogočena udeležba na tečaju in opravljanje izpita v dodatni skupini.

Vsa navodila v zvezi z udeležbo in/ali plačilom so v prvi okrožnici (spodaj).

 

Lepo vas pozdravljam!

Aleš Zobec

 

 

PRVA OKROŽNICA

 

Spoštovane_i dijakinje_i!

Pripravljen je razpored tečajev in izpitov iz prve pomoči. Dijaki_nje ste razporejeni_e v 8 skupin. Natančen razpored lahko vidite tukaj (klik).

V dokumentu sta dva zavihka:

  • v enem zavihku (Prijave-ŠIFRE) je seznam prijavljenih po posameznih oddelkih (vsak_a dijak_inja ima svojo šifro, sestavljeno iz prvih dveh črk priimka ter prvih dveh črk imena),
  • v drugem zavihku (Termini-DIJ) so zabeleženi termini (čas in prostor) posamezne skupine in razporeditev oddelkov v posamezne skupine (prvo in drugo srečanje traja 5 ur in je namenjeno predavanjem, tretje srečanje je namenjeno izpitu; bodite pozorni_e na čas začetka izpita svoje skupine ter na prostor, kjer bo izpit potekal!).

Prosim, da:

  • preverite, ali ste na seznamu prijavljenih, in
  • poiščete svoj termin ter si ga zabeležite.

Če vas ni na seznamu prijavljenih, ste pa oddale_i prijavo ozirom se prijavili_e po elektronski pošti, mi to takoj sporočite.

Menjava skupin načeloma ni mogoča – individualni premiki so mogoči izključno v dogovoru z mano. Če se v izbranem terminu zares ne morete udeležiti predavanj oziroma izpita, mi to – obrazloženo – sporočite po elektronski pošti.

Tukaj (klik) pa so navodila za plačilo tečaja in izpita. Strošek morate poravnati PRED začetkom tečaja. Potrdilo o plačilu boste pokazali_e pred prvim predavanjem in pred izpitom. Prosim, da imate potrdilo o plačilu zanesljivo s sabo, saj vam sicer predavatelj_ica ne bo dovolil_a obiska predavanja in/ali pristopa k izpitu.

Če ste se na tečaj prijavili, a se ga navsezadnje ne boste udeležili, mi to, prosim, čimprej sporočite!

Morebitne spremembe v prostorih, terminih … bodo objavljene v tej okrožnici, zato pred začetkom tečaja preverite, ali je pri izvedbi tečaja in izpitov vaše skupine prišlo do sprememb.

Lepo vas pozdravljam!

Aleš Zobec

ales.zobec@svsgugl.si

01 56 51 717

 
Dostopnost