Izobraževanje

 

Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana razpisuje izobraževalne programe za odrasle:

  • Predšolska vzgoja (1 oddelek)
  • Predšolska vzgoja – poklicni tečaj (3 oddelki)

Če želite široko, uporabno ter kakovostno znanje s področja predšolske vzgoje, se odločite za izredno izobraževanje na Srednji vzgojiteljski šoli in gimnaziji Ljubljana, kjer ima program predšolska vzgoja že več kot 60-letno tradicijo.

Z dokončanjem izobraževanja v naših izobraževalnih programih za odrasle pridobite srednjo strokovno izobrazbo iz predšolske vzgoje in naziv vzgojitelj predšolskih otrok.

Za uspešno delo pri praktičnih ustvarjalnih strokovnih modulih (plesno izražanje, glasbeno izražanje, likovno izražanje) je za kandidate, ki se izobražujejo po programu predšolska vzgoja, priporočljivo, da imajo voljo in smisel za ustvarjanje

PREDAVANJA:

Potekajo predvidoma 3 do 5krat tedensko v popoldanskem času ( od 16.30 naprej) in ob sobotah v dopoldanskem času. Predavanja potekajo od oktobra 2014 do predvidoma aprila 2015.

 

NOVO V ŠOLSKEM LETU 2014/2015

V šolskem letu 2014/2015 razpisujemo tudi vpis v programa GIMNAZIJA in UMETNIŠKA GIMNAZIJA, PLESNA SMER: MODUL B – SODOBNI PLES.

 

Za vse dodatne informacije glede vpisa, poteka izobraževanja ali opravljanja poklica nas lahko pokličete ali se dogovorite za osebni obisk.

 

Organizator izobraževanja odraslih: Jana Hafner, univ. dipl. ped.

telefon: 01 /56-51-739; 040/83-23-43

e-mail: svsgl.odrasli@gmail.com

Uradne govorilne ure: po predhodnem dogovoru

 

 

 

 

 
Dostopnost