Izobraževanje odraslih

Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana vabi k vpisu v izobraževalne programe za odrasle:

  • Predšolska vzgoja (1 oddelek)
  • Predšolska vzgoja – poklicni tečaj (3 oddelki)

Če želite široko, uporabno ter kakovostno znanje s področja predšolske vzgoje, se odločite za izredno izobraževanje na Srednji vzgojiteljski šoli in gimnaziji Ljubljana, kjer ima program predšolska vzgoja že več kot 60-letno tradicijo.

Z dokončanjem izobraževanja v naših izobraževalnih programih za odrasle pridobite srednjo strokovno izobrazbo iz predšolske vzgoje in naziv vzgojitelj predšolskih otrok.

Za uspešno delo pri praktičnih ustvarjalnih strokovnih modulih (plesno izražanje, glasbeno izražanje, likovno izražanje) je za kandidate, ki se izobražujejo po programu predšolska vzgoja, priporočljivo, da imajo voljo in smisel za ustvarjanje

 

PREDAVANJA:

Bodo potekala predvidoma 3 do 5krat tedensko v popoldanskem času ( od 16.30 naprej) in ob sobotah v dopoldanskem času. Predavanja potekajo od oktobra 2013 do predvidoma aprila 2014.

 

INFORMATIVNI DAN IN VPISNI POSTOPEK

Informativni dan za izobraževanje odraslih bo potekal 5. 9. 2013. Vpis v izobraževalne programe bo potekal konec meseca septembru 2013 (točni datumi bodo objavljeni naknadno).

Rok za oddajo prijave k vpisu je 13.9.2013. Na naši spletni strani si lahko natisnete obrazec, ki ga boste potrebovali za prijavo k vpisu (prijavo za vpis lahko oddate tudi na obrazcu št. 1,20). Potrebno dokumentacijo pošljete na naslov Srednja vzgojiteljska šola in gimnazija Ljubljana, Kardeljeva ploščad 16, 1000 Ljubljana.

Za vse dodatne informacije glede vpisa, poteka  izobraževanja ali opravljanja poklica lahko pokličete na telefon: 01 /56-51-739; 040/83-23-43, pošljete e-mail na: svsgl.odrasli@gmail.com, ali se predhodno dogovorite za osebni obisk.

 

Nasvidenje ob vpisu v izredno izobraževanje po programu predšolska vzgoja

na Srednji vzgojiteljski šoli in gimnaziji Ljubljana!

 

 

Izobraževanje ob delu vodi Jana Hafner, uni.dipl.ped.

telefon: 01 /56-51-739; 040/83-23-43

e-mail: svsgl.odrasli@gmail.com

Uradne govorilne ure: po predhodnem dogovoru

 

 
Dostopnost