Izpiti in mesečni izpitni roki

Stran je v pripravi.


IZPITNI ROKI ZA VPISANE V POKLICNI TEČAJ

Udeleženke_ci lahko izpite opravljate:

  • na predmetnih izpitnih rokih: vsako šolsko leto sta razpisana najmanj dva predmetna izpitna roka, in sicer prvi rok po predavanjih, drugi rok pa v mesecu maju,
  • v času mesečnih izpitnih rokov.

Predmetni izpitni roki so razpisani v eAsistentu, nanje pa se udeleženke_ci izobraževanja odraslih prijavite preko eAsistenta do roka, zapisanega v eAsistentu, če pa do eAsistenta nimate (več) dostopa, pa se morate na izpit prijaviti pri organizatorju izobraževanja odraslih najkasneje 2 dneva pred izpitom (razen če ni v posameznem obdobju določeno drugače).

MESEČNI IZPITNI ROKI ZA UDELEŽENCE IN UDELEŽENKE IZOBRAŽEVANJA

Spodaj je tabela, v kateri so zapisana obdobja mesečnih izpitnih rokov, maksimalno število izpitov, ki jih lahko v posameznem roku opravljate ter zadnji rok za prijavo na izpitni rok. Na mesečni izpitni rok se prijavite po elektronski pošti pri organizatorju izobraževanja odraslih.

V primeru, da je udeleženka_ec prijavljen na izpit, a k izpitu ne bo pristopil_a, se mora obvezno pravočasno odjaviti od izpita. Pravočasna odjava od izpita je vsaj en dan pred izpitom. V primeru, da se udeleženka_ec ne odjavi pravočasno, se šteje, da je k izpitu pristopil_a. Večkratno nepravočasno prijavljanje ali odjavljanje od izpitov se udeleženki_cu zaračuna po veljavnem ceniku.

IZPITNA OBDOBJA V ŠOLSKEM LETU 2024/2025 bodo objavljena naknadno.

Mesec Izpitno obdobje Zadnji rok za prijavo Rok za obveščanje o razporeditvi na izpite Število izpitov, ki jih je mogoče opravljati
Oktober 2024 2 izpita
November 2024 2 izpita
December 2024 2 izpita
Januar
2025
2 izpita
Februar 2025 2 izpita
Marec
2025
2 izpita
April
2025
2 izpita
Maj 2025* 2. predmetni izpitni rok –
12 izpitov
Junij 2025 2 izpita
Julij 2025 /// /// /// ///
Avgust 2025*** 1 izpit
September 2025 2 izpita

 

Dostopnost